Bewerking

Wil je meer doen met je analoge media? Dat kan.

Bij het digitaliseren wordt standaard het eindproduct gecontroleerd en, indien nodig, bewerkt. Dit zijn kleine aanpassingen, zoals kleurverzadiging, contrast en helderheid.
Naast deze standaard beeldverbeteringen, biedt Dejavie de dienst aan om verschillende mediabestanden bijeen te brengen en te monteren. Zo kun je bijvoorbeeld bepaalde filmpjes of fragmenten bijeen laten brengen met je eigen muziek eronder. Ook kun je kiezen voor videoportretten of fotocollages van bepaalde herinneringen. Ik kan verschillende filmpjes, foto’s en muziekbestanden samenvoegen om er een mooi geheel van te maken.
De fragmenten kunnen ook geselecteerd worden op basis van je eigen wensen. Heb je bijvoorbeeld meerdere filmspoelen, dan kan ik ze (afhankelijk van de hoeveelheid) allemaal overzetten op één dvd voorzien van titels, overgangen en muziek. Ik houd bij het monteren altijd rekening met persoonlijke voorkeuren. Om deze goed op elkaar af te stemmen, kun je het beste een afspraak met me maken.

Ook digitale videobewerking

Als je zelf niet zoveel verstand hebt van beeldbewerkingsprogramma’s of er geen tijd voor hebt, kun je ook je digitale mediabestanden laten bewerken en monteren. Heb je bijvoorbeeld met je smartphone veel filmpjes gemaakt van de vakantie, maar geen idee hoe je deze bij elkaar moet krijgen en converteren zodat je ze op een groter scherm kan zien, dan kan ik dat voor je doen.

Voor videobewerking gelden speciale tarieven die afhankelijk zijn van het aantal bestanden en je eigen wensen. Heb je interesse in het laten bewerken van je mediabestanden, neem dan contact met me op zodat we samen kunnen bekijken hoe en wat je wilt hebben. Op basis hiervan kan ik een prijsindicatie maken.