Werkwijze

 

Werkwijze digitaliseren in stappen:

1. Bedenk welke opnames u wilt laten digitaliseren.

2. Neem contact op via het [contactformulier] waarin u aangeeft wat ongeveer uw wensen zijn. U krijgt dan snel een reactie van mij. Ook kunt u gewoon een mail sturen naar info@dejavie.nl of bellen naar 06-11704979.

3. Verzamel de opnames en stuur deze veilig verpakt naar Dejavie via PostNL of met Kiala naar het inleverpunt. Mocht u het moeilijk vinden om een selectie te maken of bent u onzeker over de staat van het materiaal? Geef dit gerust aan, dan kunnen we de mogelijkheden overleggen.

4. Zodra ik het materiaal heb ontvangen zal ik het reinigen, digitaliseren en overzetten naar de gewenste [drager]. Ook krijgt u een link om de bestanden rechtstreeks van de Dejavie server te downloaden

5. U ontvangt het Dejavie pakket thuis via PostNL of bij een Kiala-punt in de buurt. Het pakket bevat het nieuwe gedigitaliseerde materiaal op USB-stick of DVD en uw oorspronkelijk opnames.

6. De gedigitaliseerde bestanden bewaar ik veilig op de Dejavie server tot twee weken nadat ik een bevestiging heb gekregen van ontvangst van het pakket. Vervolgens zal ik het materiaal verwijderen, zodat alleen u het heeft.

Dejavie behandelt al het materiaal met de grootste zorgvuldigheid en discretie.

Je persoonlijke bestanden worden nooit aan anderen getoond en worden na het digitaliseren en/of bewerken meteen verwijderd.